de Klaas van Haroen

fotoenige weken geleden overleed de moeder van sam klepper. haar zoon werd in 2000 vermoord bij het groot gelderlandplein op het moment dat zijn lijfwacht een televisie vervoerde….
"Sam Klepper, bij leven een prospect (aspirant-lid) van de Amsterdamse Hells Angels, werd posthuum tot Hells Angel bevorderd en werd door honderden Harley Davidsons begeleid naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats Sint Barbara." (bron: Wikipedia). 

Hells Angels.

Hoe zit het eigenlijk met die nog levende Hells Angels? We tikken in: Willem van Boxtel: – Wikipedia-
"Willem van Boxtel, beter bekend als Big Willem (1955?) is een Nederlandse verdachte van een misdrijf. Tot eind september 2004 was hij het hoofd van de Hells Angels Holland. Hij werd opgevolgd door Daniel Uneputty" punt

"Van Boxtel was vanaf de jaren zestig leider van de Amsterdamse brommerclub Kreidler Ploeg Oost, die eind jaren zestig de naam Hells Angels aannam. In 1973 werd hij samen met 11 andere leden gearresteerd wegens geweldpleging. Na een inval door de politie op het clubterrein in 2001, raakte Van Boxtel zijn wapenvergunning kwijt. De Raad van State oordeelde later dat dit onrechtmatig was geweest. "

"In september 2004 werd van Boxtel gearresteerd op verdenking van het beramen van een aanslag op Willem Holleeder, een van de ontvoerders van Freddy Heineken. Van Boxtel zou de aanslag hebben willen plegen in opdracht van de vastgoedmagnaat Willem Endstra die later zelf werd vermoord. De aanslag zou hebben moeten plaatsvinden in Angel Place, het clubhuis van de Hells Angels in Amsterdam. Daar zou een bom of explosief hebben moeten afgaan op het moment dat Holleeder aanwezig zou zijn. Endstra, die bang voor Holleeder was geworden, zou voor de moord 1 miljoen euro hebben willen betalen, waarvan Van Boxtel als voorschot 250 duizend euro zou hebben ontvangen."(bron: Wikipedia.nl)

Enfin, u voelt hem al. 2004, inmiddels is het 2007. Willem Holleeder zit vast, de andere Willem (van Boxtel) is zijn ei nog niet kwijt en…u weet het ongetijfeld nog wel, het persbericht,  eerder deze maand :  "De Hells Angels hebben een crimineel karakter, maar ze vormen geen samenhangende, criminele organisatie. Daarom kan de stichting Hells Angels Northcoast Harlingen niet worden verboden." 

In april volgt een uitspraak in de Amsterdamse procedure! 

De grote Willem is er nog niet klaar mee. De Neus ook niet. 
En…

"De parlementaire enquete-commissie onder voorzitterschap van Maarten van Traa omschreef de groep in 1995 als een crimineel netwerk. Het zou zich bezig houden met de productie van amfetaminen, vrouwenhandel, en handel in gestolen voertuigen." 

Lieve mensen, dit is pas een deel van het verhaal, het ergste komt nog.

Sjaal (misdaadverslaggever)

Advertisements
This entry was posted in oud-vkblog-2007-03. Bookmark the permalink.

5 Responses to de Klaas van Haroen

 1. Frans Muthert says:

  Hee Sjaal, da’s een heel ander vaatje waaruit je ineens tapt…….
  Alles goed met je?
  Heb je gemist.Reactie is geredigeerd

 2. sjaal says:

  @ Frans, ik moet ook aan de kijkcijfers denken…

 3. tandwielfabriek says:

  Ik ben benieuwd naar het vervolg. Kan je ook eindelook het mysterie oplossen hoe je een eenmaal geplaatste tatoo weer kan verdwijderen?

 4. Frans Muthert says:

  Volgens mij heb jij, als ik je zo inschat, gewoon schijt aan die kijkcijfers

 5. sjaal says:

  @ Frans, je schat me (wederom) helemaal juist in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s