weer een dag verder

fotoja, en ook deze dag is weer bijna om. het is 8 november. om 20.30 wordt het sociaal-kapitalistisch manifest in de balie gepresenteerd. ik citeer even (om te voorkomen dat ik een verkeerde voorstelling van zaken geef, ben ik nogal goed in): 
"Waterland is een progressieve denktank die de linkse leegte te lijf gaat en antwoorden wil formuleren op de nieuwe uitdagingen van deze tijd. Waterland werkt aan een nieuw links verhaal over vrijheid, gelijkheid en solidariteit, daartoe geïnspireerd door de rijke tradities van het progressieve denken. Waterland onttrekt zich bewust aan bestaande politieke scheidslijnen en neemt een onafhankelijke positie in tegenover de progressieve politieke partijen. Ons doel is een nieuwe intellectuele doorbraak te bewerkstelligen, middels een verzoening tussen socialisme en liberalisme die past bij de problemen van deze tijd. De signatuur die wij daarvoor kiezen is het sociaal-individualisme : iedereen moet zich in vrijheid en bestaanszekerheid kunnen ontplooien, in zelf gekozen gemeenschappen, zonder anderen te schaden ("gelijkheid in keuzevrijheid’)". Voor het geval u vanavond thuis blijft. Het manifest is ook neer te laden via de volgende snelkoppeling: Waterland. Ik moet me er zelf nog in verdiepen.
Vandaag met mijn Zajra langs de deuren geleurd met een collectebus voor een waanzinnig doel. Het is heerlijk om mijn lieverd die bus te zien vasthouden en bij mensen naar binnen te zien turen ("nee, ze zijn niet thuis"). Alleen durf ik het niet. Ik heb me erin laten luizen door een telemarketeer. Ik zeg altijd ja en op het moment dat het er op aan komt heb ik er geen zin meer in. Gelukkig was het droog.  
Lieve mensen, ik houd het kort. Niet omdat ik niets te zeggen heb, maar omdat ik zoveel te doen heb. Het huis draait door, maar Sjaal zit stil. Zo was het de afgelopen tijd, dus ik heb een hoop huiswerk in te halen. Het is even niet anders. 
Ik wens u een zoete nacht….met of zonder Waterlanders.
 La Belle Vie

Advertisements
This entry was posted in oud-vkblog-2006-11. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s