Het kanon van Pastors

foto[l]"het aantal geweldsmisdrijven moet omlaag, de overheid moet meer gaan doen met minder ambtenaren. en iedereen die in nederland wil wonen, moet accepteren dat de westerse cultuur de overheersende is." (bron: elsevier.nl) aldus de heren pastors en eerdmans, die onder de naam de naam ‘eén nl’  de tweede kamerverkiezingen ingaan. 
De paradepaardjes van nieuw rechts hopen in november vijftien zetels te behalen. De Neerlandse kiezer heeft zich in het verleden al vaker vrijgevig getoond naar nieuwe politieke initiatieven. De politieke thema’s waarmee de nieuwe partij zich hoopt te kunnen profileren zijn sociale zekerheid, veiligheid, onderwijs, bureaucratie en integratie. 

Als het aan de intiatiefnemers ligt staan we aan de vooravond van een grondige verbouwing van onze vaderlandse zorgboerderij. Helaas is het partijprogram nog niet gepubliceerd, dus over de te nemen maatregelen blijven we nog even over het ongewisse. Maar wie de Eerdmans en Pastors afgelopen jaren gevolgd heeft kan ernaar gissen. Integratie, aanpassing, versobering, de- en/of zelfregulering. Hoe zit het eigenlijk met het thema onderwijs? Laat me raden: investering in beter, efficiënter, doelgerichter, hoogwaardig onderwijs. Nederland, land van kennis. 
Ik wens deze ridders van de Nederlandse eenheid veel succes.

Audioblog, deel 5: Tijd om naar huis te gaan? (klik op het geluidsfragment)

Advertisements
This entry was posted in oud-vkblog-2006-08. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s