Adieu!

fotoover ayaan valt te twisten. dat is al veelvuldig gedaan, zeker na de ontwikkelingen van afgelopen dagen. vandaag stelt ze haar kamerzetel beschikbaar. een zetel in de tweede kamer der nederlanden, de volksvertegenwoordiging van een middelmatig land. een gezelschap dat zich bezighoudt met incidenten en de waan van de dag. een oudere vriend van me, een politiek vluchteling,  zei het me al eens. in nederland is geen ruimte voor afwijking. wie met zijn schouders boven het maaiveld geraakt raakt zijn hoofd kwijt. zelfs neerlands moslimextremist draagt het calvinisme uit waar ons land zo van is doordrongen. 

Enfin, adieu AHA. Een leugen breekt je op. Een leugen om bestwil, dat wel. Een leugen waar de partij die je ooit politiek asiel heeft verleend (deze keer!) dankbaar gebruik van maakt. Een partij die mede om jou is verdeeld. 
Een partij zonder smoel. Een partij die prima past in de Kamer van de Middelmaat. Het drinkt een glas, het doet een plas….en alles blijft bij het oude.

Advertisements
This entry was posted in oud-vkblog-2006-05. Bookmark the permalink.

4 Responses to Adieu!

 1. Voordaan says:

  Prachtige eindzin. We denken dat de partijen hier in Nederland mijlenver van elkaar verwijderd zijn qua standpunten. AHA maakte duidelijk dat dit helemaal niet het geval is. PvdA, VVD, CDA: ga lekker regeren en heb het goed. Nederland voor de Nederlanders. Ik haak af. Een kabinet met de grootste partijen zal geen donder veranderen in dit land.

 2. Gogan says:

  @ Voordaan Is parting with AHA such a sweet sorrow that you would say good by until it is tomorrow? Forget her, man. She was more a leech than a vulture. And such a poor liar at that. Totally phoney. Small brains. Playing her sex around.
  Concentrate on pressing Gerrit Zalm: how did he bring her in here from the States when she ran out there? How did she enter VVD? read their statutes. What was the role of Nellie Kroes? And that one of Rita?
  This is one of the least debatable actions by any minister ever. Out with the fraud.

 3. sjaalman says:

  @ Voordaan, op deze dag werd dat weer eens pijnlijk duidelijk. Dit kabinet is in zekere zin makelaar in verdriet. Ellendelingen.
  @ Gogan. Als Ayaan nu al small brains heeft zoals u constateert, hoe zit het dan met de rest van de kamer? Maar u weet ongetwijfeld meer. Ik snak naar uw inzichten.

 4. troubadour says:

  Alles gewikt en gewogen:
  De grootste verliezers:
  nr.1 nederland
  nr.2 tweede Kame
  nr.3 VVD
  Als iedereen eruit werd getrapt die een keertje gelogen had–asiel aanvraag–belasting aangifte om er maar een paar te noemen, dan was nederland leeg.
  Dus effe niet zo gererformeerd doen:
  Who cares about that?
  Die verrekte arrabieren waar we zonodig rekening mee moeten houden en die gesubsidieerd alles wat niet-islam is beledigen?
  De beste oplossing:
  biedt haar in publiek excuses aan;
  biedt haar eindelijk een woning aan waar ze in rust kan zijn, zonder gezijk van de buren
  Doe wat nodig is om de schade "ongedaan" te maken.
  Of draag de schande van de gang van zaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s