Ahmedinejad

fotoals ronald reagan nog had geleefd dan had hij ongetwijfeld de huidige president van iran uitgemaakt voor afgezant van de duivel. 
mahmoud ahmadinejad heeft verbaal opnieuw de aanval geopend op israël en de joden. de holocaust (…) is een ”mythe” en de joodse staat moet maar worden verplaatst naar europa of noord-amerika.  aldus het parool van 14-12. vanzelfsprekend heeft hij hiermee de woede op de hals gehaald van israel en de europese unie. het is een herhaling van zetten. mahmoed , die in de toekomst waarschijnlijk ook zal ontkennen dat hij door een vrouw is gebaard, is bezig met een opmerkelijk offensief aan het adres van de joodse staat israël. gedreven door een intense haat laat hij geen mogelijkheid onbenut om het land van melk en honing te beledigen, tarten, kleineren…noem het hoe u het wilt. het land is op haar beurt bezig te wapenen tegen de driftkikker en bereidt zich voor op een nucleair conflict. anno 2005 spelen homo sapiens sapiens (en dan vooral de leiders onder hen) nog steeds met vuur. het wordt tijd voor een opvolger van slachthuis vijf van kurt vonnegut. waar zijn de nieuwe loten aan de boom van anti-oorlogsliteratuur? de bron is nog lang niet opgedroogd.

Advertisements
This entry was posted in oud-vkblog-2005-12. Bookmark the permalink.

One Response to Ahmedinejad

  1. willem van deursen says:

    Reagan is een interessant geval. Je leest steeds vaker dat hij niet de geflipte filmpresident was die hij leek te zijn. Reagan was politiek en sociaal integer. Of zou dit weer typische canonisering zijn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s